بادام کاغذی تازه دانه های خوراکی است که بیشتر درخت بادام نامیده می شود آنها بومی خاورمیانه هستند، اما ایالات متحده اکنون بزرگترین تولید کننده جهان است.
بادام کاغذی که میتوانید از فروشگاهها بخرید، معمولاً پوسته آنها برداشته میشود و مغزهای خوراکی داخل آن آشکار میشود آنها به صورت خام یا بو داده فروخته می شوند.
آنها همچنین برای تولید شیر بادام، روغن، کره، آرد یا رب استفاده میشوند که به آن مارزیپان نیز میگویند بادام کاغذی دارای مشخصات مغذی قابل توجهی است.
این همه از یک مشت کوچک است که تنها 161 کالری و 2.5 گرم کربوهیدرات قابل هضم را تامین می کند مهم است که توجه داشته باشید که بدن شما 10 تا 15 درصد از کالری خود را جذب نمی کند زیرا برخی از چربی ها برای آنزیم های گوارشی غیرقابل دسترسی هستند.
بادام کاغذی همچنین سرشار از اسید فیتیک است، ماده ای که به مواد معدنی خاصی متصل می شود و از جذب آنها جلوگیری می کند.
در حالی که اسید فیتیک به طور کلی یک آنتی اکسیدان سالم در نظر گرفته می شود، همچنین مقدار آهن، روی و کلسیمی که از بادام دریافت می کنید را کاهش می دهد.
بادام کاغذی منبع فوق العاده ای از آنتی اکسیدان ها است آنتی اکسیدان ها به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کنند، که می تواند به مولکول های سلول های شما آسیب برساند و به التهاب، پیری و بیماری هایی مانند سرطان کمک کند.
آنتی اکسیدان های قوی موجود در بادام کاغذی تا حد زیادی در لایه قهوه ای پوست متمرکز شده است به همین دلیل، بادامهای بلانچ شده – آنهایی که پوست آنها برداشته شده است بهترین انتخاب از نظر سلامتی نیستند.
یک کارآزمایی بالینی بر روی 60 مرد سیگاری نشان داد که حدود 3 اونس (84 گرم) بادام در روز، نشانگرهای زیستی استرس اکسیداتیو را 23 تا 34 درصد در یک دوره چهار هفته ای کاهش می دهد.
بادام کاغذی یکی از بهترین منابع ویتامین E در جهان است که تنها 1 اونس آن 37 درصد از RDI را تامین می کند چندین مطالعه دریافت بیشتر ویتامین E را با نرخ پایینتر بیماری قلبی، سرطان و بیماری آلزایمر مرتبط کردهاند.