برای هر یک از این درجات، نمرات در نظر گرفته شد و در نهایت، نمرات کسب شده در بیمارستان ها در هر رشته محاسبه شد.
برای تجزیه و تحلیل داده های تحقیق از آمار توصیفی (فراوانی، درصد و میانگین) و آمار استنباطی (شامل آزمون t، ANOVA و تحلیل عاملی) استفاده شد.
بخش اول: مدیریت تجهیزات پزشکی خانگی
با توجه به جدول 1، یافته ها نشان می دهد که در 100 درصد بیمارستان ها، خط مشی ها و رویه ها برای تمام مراحل چرخه عمر تجهیزات به طور نسبی در دسترس هستند.
به این معنی که خط مشی ها پراکنده هستند. در 80 درصد بیمارستان ها سیاست و رویه ای برای خرید تجهیزات پزشکی مدرن وجود ندارد.
یعنی سیاست ها و رویه های رسمی و داخلی در بخش وجود ندارد و در 20 درصد بیمارستان ها معنای نسبی وجود دارد که سیاست ها و رویه ها. پراکنده هستند.
در 60 درصد بیمارستان ها، سیاست ها و رویه های نسبتاً کمی برای استفاده صحیح از تجهیزات پزشکی تهران وجود دارد، به این معنی که سیاست ها و رویه های پراکنده وجود دارد.
در 60 درصد بیمارستان ها هیچ سیاست و رویه رسمی در بخش وجود ندارد.
در 80 درصد بیمارستان ها هیچ خط مشی و رویه ای برای استفاده از سیستم تماس یا حذف تجهیزات پزشکی تحت سیستم فراخوان از ارائه خدمات وجود ندارد.
به این معنی که خط مشی ها و رویه ها به طور رسمی و در بخش و در بخش وجود ندارد. 100٪ از بیمارستان ها، سیاست های سیستم تماس اجرا نمی شود.
در 100 درصد بیمارستان ها، سیاست ها و رویه هایی برای از کار انداختن تجهیزات پزشکی به هیچ وجه تدوین نشده است. در 100 درصد بیمارستان ها موجودی تجهیزات پزشکی به صورت کتبی موجود بوده و موجودی کامل و دارای امکانات مورد نظر می باشد.
- منابع:
- تبلیغات: