پراکسید، عسل طبیعی پاستوریزه به رشد مخمر و باکتری کمک نمی کند. پراکسیداز همه منشاء سطح آنتی باکتریال عسل نیست.
اما بسیاری از محصولات با سطح آنتی باکتریال پایین در عسل کوهی کشف شد.
که شامل ترپن ها، پینوسمبرین، بنزیل الکل، 3،5-دی متوکسی-4-هیدروکسی بنزوئیک اسید (اسید سیرینگیک)، متیل-3، 5-دی متوکسی-4-هیدروکسی بنزوات (متیل سیرینگات)،هیدروکسی-3-فنیل پروپیونیک اسید، 2-هیدروکسی بنزوئیک اسید، 3،4،5-تری متوکسی بنزوئیک اسید، و 1،4-دی هیدروکسی بنزن.
تحقیقات بسیاری نشان داد که فعالیت ضد باکتریایی عسل حداقل غلظت بازدارنده است.
بنابراین، عسل طبیعی سقز دارای حداقل غلظت لازم برای رشد کامل بازدارنده است.
در میان بسیاری از انواع عسل، عسل مانوکا دارای بالاترین سطح فعالیت غیر پراکسیدی است. نشان داده شده است که فعالیت ضد باکتریایی عسل بر روی بسیاری از پاتوژن ها و قارچ های باکتریایی موثر است.
فعالیت آپوپتوز سلول های سرطانی با گردش آپوپتوز ناکافی و تکثیر سلولی کنترل نشده مشخص می شوند.مواد شیمیایی که برای درمان سرطان به کار می روند، القاء کننده آپوپتوز هستند.
عسل از طریق دپلاریزاسیون غشای میتوکندری، آپوپتوز را در بسیاری از انواع سلول های سرطانی ایجاد می کند.
شکاف در رده های سلولی سرطان کولون انسان که به مولفه فنولی بالای آن مربوط می شود. علاوه بر این، از طریق تعدیل بیان پروتئین های پرو و ضد آپوپتوز در سرطان روده بزرگ، آپوپتوز می کند.
عسل بیان p53، کاسپاز 3 و پروتئین پروآپوپتوتیک Bax را القا می کند و همچنین بیان پروتئین ضد آپوپتوز Bcl2 را کاهش می دهد.
عسل گون ساکارز ROS تولید می کند که منجر به فعال شدن p53 و p53 می شود و به نوبه خود بیان پروتئین های پرو و ضد آپوپتوز مانند Bcl-2 و Bax را تعدیل می کند.[60] مصرف خوراکی عسل باعث افزایش بیان پروتئین پرو آپوپتوز Bax و همچنین کاهش بیان پروتئین ضد آپوپتوز Bcl-2 در بافت تومور موش صحرایی ویستار می شود.
- منابع:
- تبلیغات: