استفاده از دانه‌های کنجد در غذاهای پروتئینی میکرو اتمیزه برای از شیر گرفتن نوزادان

علاوه بر این، کنسانتره پروتئین به افزایش پروتئین و کاهش سطح کربوهیدرات در محصولاتی که به‌ویژه توسط فرآیند اکستروژن تولید می‌شوند
کمک کرد.
همچنین نتایج نشان داد که نمونه‌های حاوی 10 درصد پروتئین کنجد افغانستان در مقایسه با نمونه‌های دیگر از نظر رنگ قابل قبولی هستند.کنجد و فرآورده های جانبی آن در بسیاری از غذاها استفاده شده است.

دانه های کامل به عنوان مواد غذایی سالم در نظر گرفته می شوند، در حالی که کنجاله کنجد سفید خام در شیرینی پزی و محصولات نانوایی نیز استفاده می شود.

به همین ترتیب، دانه‌های کنجد را روی انواع دسر، مارگارین و سالاد می‌پاشند.

اینها همچنین برای تزئین غذاهای مختلف آسیای شرقی استفاده می شوند.

دانه‌های کنجد در غذاهای پروتئینی میکرو اتمیزه برای از شیر گرفتن نوزادان نیز استفاده می‌شود. علاوه بر این، دانه‌های کنجد سفید شفاف با اتخاذ یک فرآیند پوست‌گیری خاص تولید می‌شوند.

دانه‌های کنجد حاصل خشک می‌شوند، دو بار شسته می‌شوند و روی نان‌های همبرگر استفاده می‌شوند.

رنگ سفید دانه ها به دلیل این فرآیند پوسته شدن و تمیز کردن خاص حتی پس از پخت روی نان ها دست نخورده باقی می ماند.

یک رستوران زنجیره ای فست فود آمریکایی، برای تولید نان های غنی شده با دانه کنجد ایرانی خریداری می کند.

به همین ترتیب، این ها را روی نان می پاشند و سپس در سیسیل ایتالیا مصرف می کنند. علاوه بر این، دانه‌های کنجد معمولاً در کیک‌ها در یونان استفاده می‌شوند، در حالی که اینها مواد اصلی سوپ آفریقایی معروف به توگو هستند .

عطر و طعم کنجد آن را به یک ماده عالی برای افزودن بافت، طعم و مزه در بسیاری از محصولات نانوایی نان، کنجد پوست کنده نمکی کلوچه، نان، دونات، کراکر، مخلوط غلات، کیک و نان تبدیل می کند.

منابع:

    1. Nutritional and Therapeutic Potential of Sesame Seeds
  • تبلیغات:
      1. انواع مدل های استفاده از زرشک
      2. قرار دادن سطلهای زباله توسط دولت جهت هوشمندسازی
      3. نوزادی که از بدو تولدحرف می زد!
      4. تشخیص دوپینگ کشتی گیر نوجوان با مصرف ارده کنجد   !!